top of page
clouds-daylight-horizon-1080876 (1).jpg

Hoe werk ik

Als coach werk ik
intuïtief/creatief: door het maken van een tekening, schilderij of collage. Wanneer je even geen zin in praten hebt, te druk bent in je hoofd of het moeilijk vindt je emoties/gevoelens te verwoorden (geen ervaring nodig!), 

lichaamswerk: oefeningen om te ontspannen, verbinding maken met jezelf, je lichaam, je gevoel, kijken waar de spanning zit of vandaan komt.

praktisch: gesprekken oefenen als je in je communicatie of contact met anderen steeds weer tegen hetzelfde aanloopt. Dit ga je in het dagelijkse leven oefenen en ervaren. 

 

Ik neem mijn eigen werk- en persoonlijke ervaringen mee. We kijken samen wat jij nodig hebt en wat bij jou past!

Voor mij is het belangrijk dat je zelf je antwoorden vindt op je vragen, door je te laten ervaren en bewust te worden hoe je dingen nu doet en hoe je het anders wilt. Daarbij worden je patronen, gedrag, oordelen, overtuigingen en gevoelens zichtbaar. Wat kom je daarin tegen, wat houdt je tegen. Wat is van jou en wat is van de ander? Hoe ga je om met gevoelens van angst, onzekerheid, boosheid, afscheid of verdriet. Ik geef je gerichte (praktische) oefeningen/handvaten mee voor in het dagelijkse leven. Wil jij een kijkje nemen in jouw spiegel? Je bent van harte welkom!

bottom of page