Mijn werkwijze

Met plezier leven dat willen we allemaal. Soms loopt het of voelt het anders. Door b.v. (veranderende) privé omstandigheden, problemen op je werk (functie/collega's)  of onvrede in jezelf wat lastig is te duiden.

Dan is het fijn dat er iemand is die je daarin kan ondersteunen. 

Mensen die mijn praktijk verlaten 

* ervaren meer rust en ruimte in hun hoofd waardoor ze zich meer kunnen
   ontspannen en meer balans ervaren

* gaan zelf weer aan het roer staan/pakken zelf weer de regie 

* kunnen beter hun eigen grenzen aan geven, durven vaker nee te zeggen

* krijgen meer duidelijkheid over/zicht in hun eigen patronen en gedrag 

* zijn blij dat ze de stap hebben gezet om hulp te vragen

Hoe werk ik?

Vertrouwen en ontspanning zijn de sleutelwoorden. Daarom begin ik altijd met een intakegesprek om te kijken of er een wederzijdse 'klik' is. 

Als coach/therapeut luister ik vooral naar je, wat heb jij nodig? Coachen doe ik vanuit mijn intuïtie en gevoel, daarnaast maak ik gebruik van diverse (NLP) oefeningen. Je gaat ervaren en inzien dat jij zelf de dingen kunt veranderen en dat je daarin zelf de keuze maakt! Het is aan jou, jij bent aan zet. Ik gun het jou dat je antwoord krijgt op vragen waar je al langer mee rondloopt. Het geeft je meer ruimte in je hoofd en ontspanning in je lichaam. Dat is en voelt fijn!

Door je een spiegel voor te houden, word je bewuster van je eigen gedrag en patronen en welke rol je daar zelf in speelt. Vaak hoor ik terug van mijn cliënten dat ik snel tot de kern/het conflict kom.                                                    

"Het is prachtig om te zien dat mensen de regie weer in eigen hand nemen. Ze worden zich bewust van hun eigen rol. Ik zie hun zelfvertrouwen groeien als er meer helderheid komt". 

Minke van der Laan, Groningen, 06-41225375

Bijgewerkt maart 2020