Mijn werkwijze

Met plezier leven en werken dat willen we allemaal. Soms loopt het of voelt het anders door problemen of veranderingen op je werk en/of in je privésituatie of onvrede in jezelf wat lastig te duiden is. Dan is het fijn dat er iemand is die je daarin kan ondersteunen. 

Hoe werk ik?

Vertrouwen en ontspanning zijn mijn sleutelwoorden. Daarom begin ik altijd met een intakegesprek om te kijken of er een wederzijdse 'klik' is. 

Als coach/therapeut werk ik ervaringsgericht (doen, beleven, voelen en ontdekken), intuïtief en met ruimte voor humor. Soms maak ik daarbij gebruik van NLP- of ontspanningsoefeningen, systemische werken of intuïtief tekenen, wanneer je even geen zin hebt om te praten. Voor mij is het belangrijk dat je zelf gaat ervaren hoe je dingen kunt veranderen, je bewust wordt hoe je de dingen doet en zegt en vanuit welke intentie, daarom werk ik niet oplossingsgericht. Wat ligt er onder jouw vraag, waar heb jij behoefte aan of verlang jij naar. Groei en herstel van binnenuit in combinatie met praktische oefeningen die je in het dagelijks leven kunt uitproberen. 

De keuze is aan jou, jij bent aan zet. Ik gun het jou dat je antwoord krijgt op vragen of klachten waar je al langer mee rondloopt. Het geeft je meer ruimte in je hoofd en ontspanning in je lichaam. Dat is en voelt fijn!

Cliënten ervaren mij als rustig, betrouwbaar en voelen zich gehoord. Door dieper op vraagstukken in te gaan en er 'op afstand' naar te kijken kom ik vaak snel tot het conflict/het probleem. Het is mooi om te zien dat mensen zich bewust worden van hun eigen rol en verantwoordelijkheid door ze in hun eigen spiegel te laten kijken. Je ziet hun zelfvertrouwen groeien en dát is de reden waarom ik dit werk doe!