top of page
111_1154_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

Minke

Ik ben Minke van der Laan, 59 jaar geleden geboren, een kwartier na mijn tweelingzus, op de boerderij in Friesland en opgegroeid in een gezin met 7 kinderen.

Door allerlei gebeurtenissen en de behoefte om inzicht te krijgen in mijn gewoontes, patronen, gevoelens en overtuigingen ben ik een 7-jarige opleiding 'persoonlijke ontwikkeling' gaan volgen. Van daaruit een aantal coachopleidingen. De stap voor een eigen praktijk was gezet. Ik ben blij om mijn eigen (werk)ervaringen in te zetten voor het welZIJN van anderen. Naast het coachen, verzorg ik workshops Intuïtief Tekenen en Schilderen en werk ik parttime in het UMCG.


De stap om deze keuzes te maken waren niet altijd makkelijk. Mijn hoofd draaide overuren, ik bedacht tal van excuses en mijn lichaam raakte gespannen. Hoogste tijd om hulp in te schakelen. Door dit te bespreken en mijn behoeftes serieus te nemen kreeg ik stap voor stap inzicht in mezelf. Hoe ik het doe, van waaruit en hoe ik het niet meer wou en hoe het anders kan. Met de ruimte die toen ontstond (hoofd en gevoel) kon ik deze keuzes maken. Klein of groot, elke keuze is een stap. Ik stap graag met je mee.

20140804_102223.jpg
bottom of page