top of page
111_1154_edited_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

Minke

Ik ben Minke van der Laan, 60 jaar geleden geboren, een kwartier na mijn tweelingzus, op een boerderij in Friesland en opgegroeid in een gezin met 7 kinderen. Na de middelbare school ben ik in Groningen gaan wonen en werken. Momenteel werk ik parttime bij het UMCG en in Praktijk Minke als coach en geef ik workshop via www.itsbyminke.nl.

In mijn leven liep ik vaak tegen gevoelens en emoties aan waar ik me geen raad mee wist, zowel privé als in mijn werk. Om deze te onderzoeken en hier inzicht in te krijgen ben ik een 7-jarige opleiding bewust leven voor mijn persoonlijke ontwikkeling gaan volgen. Dit heeft veel voor me betekent en een omslag gemaakt in hoe ik nu in het leven sta. Ik weet beter wat ik wel en niet wil en geef duidelijker mijn grenzen aan. Mijn emoties en gevoelens zijn er nog steeds, ik ga er anders mee om en ze horen bij mij. Deze inzichten geven me letterlijk meer lucht en licht. Hierdoor ontstond er ruimte en behoefte voor het volgen van een aantal coachopleidingen voor mijn professionele ontwikkeling. 

 

Door hulp te zoeken en mezelf te leren kennen was niet altijd makkelijk maar wel de weg om weer ruimte te krijgen in mijn hoofd en weer te gaan voelen. Hierdoor kon ik nieuwe keuzes maken en de stap naar een eigen praktijk zetten. Nu zorg ik beter voor mezelf en van daaruit kan ik er ook voor de ander zijn. Ik ben blij om mijn eigen (werk)ervaringen in te zetten voor het welZIJN van anderen. Klein of groot, elke keuze is een stap. Ik stap graag met je mee.

 

20140804_102223.jpg
bottom of page