Minke

Minke

Ik ben Minke van der Laan, 56 jaar en woon in Groningen.

Met veel plezier ben ik werkzaam als coach/therapeut. Daarnaast werk ik parttime als secretaresse bij het UMCG. Werken voor een werkgever en mijn eigen praktijk is voor mij een mooie balans waarin ik mijn kwaliteiten kwijt kan. Ze vullen elkaar aan, het geeft afwisseling en inspiratie, daar word ik blij van. 

 

Waarom wil ik je graag begeleiden, een stukje meelopen in je proces, helderheid bieden in je vraagstuk.

Het is best moeilijk om hulp te vragen, dat betekent dat er iets aan de hand is. Maar hoe fijn is het dat je het kenbaar maakt en dat je je zelf serieus neemt. Iemand die naar je luistert en samen met jou kijkt naar de mogelijkheden voor herstel. Mij heeft het meer duidelijkheid en inzicht gegeven in mijn patronen, gedachten, overtuigingen en emotionele verstrengelingen. Door hier mee aan de slag te gaan en in mijn eigen spiegel te durven kijken is mijn houding ten opzichte van mezelf en het leven erg veranderd. Het gaat er niet om wat ik doe maar van waaruit ik de dingen doe. Hierdoor ervaar ik minder stress en voel ik me meer ontspannen en daardoor meer in balans.

De keuze om mensen te begeleiden voelt voor mij door mijn ervaringen een logische en natuurlijke stap die ik maak vanuit mijn hart.

Het is prachtig om te zien dat mensen weer verder kunnen, meer ruimte ervaren en keuzes maken. Ze pakken zelf weer de regie in handen. Daarom loop ik graag een stukje met je mee, je bent van harte welkom! 

 

 

 

 

 

Minke van der Laan, Groningen, 06-41225375

Bijgewerkt maart 2020