Minke

Minke

Ik ben Minke van der Laan, 57 jaar, woon in Groningen en ben werkzaam als coach/therapeut voor werknemers in ondersteunende en dienstverlenende functies. Na de middelbare school ben ik het secretaresse vak ingerold. Dit werk heb ik jarenlang bij verschillende werkgevers (op scholen, bij de gemeente en in het ziekenhuis) met veel plezier gedaan. Hierdoor weet ik als geen ander hoe het reilt en zeilt op de 'werkvloer'. In de loop van de jaren heb ik veel collega's gezien met stress, druk, een groot verantwoordelijkheidsgevoel, problemen omgang collega's, geestelijke-, lichamelijke en burn-out klachten.  

 

De keuze om als coach/therapeut te gaan werken voelt voor mij door mijn eigen ervaringen als een logische en natuurlijke stap, die werd versterkt door het volgen van diverse opleidingen. 

We leven in een drukke en digitale wereld waarin mensen veel stress en druk ervaren (werk, school en/of privé). Mijn missie is om mensen te coachen op meer ontspanning en hoe hier mee om te gaan. We raken verstrikt in onze gedachten, we moeten zoveel van onszelf en kunnen dit lang volhouden totdat we diverse klachten krijgen. Ik help je graag meer (in)zicht te krijgen HOE jij de dingen doet, HOE jij er mee omgaat/je eigen aandeel erin en HOE je hier anders mee om kunt gaan. Dat is een groot verschil en vraagt om zelfreflectie, kijken in je eigen spiegel, bewustwording van je eigen patronen, emoties, oordelen en overtuigingen. De verandering begint bij jezelf. Als je die omslag kunt maken en jezelf verantwoordelijk stelt kun je ook de weg in gang zetten naar meer ontspanning en zelfzorg. Het is prachtig om te zien dat mensen weer de regie in eigen hand nemen en weer kracht, motivatie en zin krijgen om dingen op te pakken. Dat gun ik jou ook.  

Je bent van harte welkom!

 

 

 

 

20140804_102223.jpg